Städdag

Hej kära bloggen! 
I onsdags var det boule och det var faktiskt såå kul och trevligt! Jag o Marc förlorade dock men höll humöret uppe (for once). Idag har jag och Marc storstädat då vi har fotografering för lägenheten imorgonbitti.. så tråkigt men mysigt ❤️ Den ska säljas, lägger ut när den kommer på hemnet!! Vi flyttar ut i mars när jag flyttar till Stockholm. 
Sen åkte Marc till Stockholm och jag drog till gymmet. Imorgon ska jag och Lollo till Stockholm!! Snart nyår ✨ Men först lite jobb. 
Hörs snart gänget! 

(null)
(null)
Mästarna 
(null)
Partycheyerna
0 kommentarer

Nya inköp

En bra grej med julen är man ofta får lite nytt i garderoben. 

(null)
Teddyjacka från H&M
(null)
(null)
Topp från samsøe från min älskling <3
(null)
Smycken från Other stories
0 kommentarer

JULDAGEN

Dagen efter vässan tog vi vårt pick och pack och åkte till Askersund med pappas sida. Jag och Isse hämtade upp Marc på stationen och sen var vi hela dagen med släkten där och firade lite jul. Sååå mycket julklappar haha min lillasyster fick kanske 50 stycken? Normalt. De ENDA hon lekte med sen VAR DE JAG KÖPTE (winning!) En jättstor låtsasbajskorv hahaha och en trollstav från Frost. Det var så mysigt och god mat. Sen stressade jag och Mackan hem och styrde FEST! Vi var ca 18 personer hos oss och det var sjukt roligt!! Bjöd på lite glöggprosecco som fördrink (rekommenderas) och sen drog halva gänget till strömpis. Sjukt bra kväll iallafall och dagen efter överlevde jag 8 timmars jobb och UTAN lunch pga min plånbok blev stulen i lördags på Åhléns när jag shoppade, kul :). Menmen vad gör man inte för dubbellön. På kvällen åt jag och Marc massa sushi och kollade serier. 
 
Idag har jag, Marc och lollo shoppat på Marieberg. Köpt en ny teddyjacka och nya Levis-byxor, sååå nöjd. Lunchade och mös. Ikväll ska vi först på Solsidan-bio med mamma och sen spela boule med Louise och Jonathan. Haha märks att det är "jullov" gör grejer hela tiden!! Men kul ju. 
 
Vi hörs imorgon bästa ni! Puss
 
Liten del av festen fick vara på golvet då vi inte har så många sittplatser haha. LOVE UUU 
Nöjd idag med ny tröja
Nya Levis!! Tradition att köpa nya på mellandagsrean. 
 
0 kommentarer