Doftkurs med Scandinavian Cosmetics

Jätteroligt igår!! Vi gick igenom klassiker från Hugo Boss, Gucci och Hermès. Klassiker är jätteviktigt att kunna nu inför jul då det är lätt att sälja! Fick lära oss massa om vad de olika dofterna har för doftnoter etc och vilken kund den tillhör. Vi fick också mat, kaffe, godis och en goodiebag, bra kväll!!
 
Lite bilder från kursen:
(null)
(null)
(null)
Detta var alla fina grejer vi fick! Det är "the scent for her" från Boss och Gucci bamboo (småflaskor), dofttesester från Hermès, Boss Bottle (for him), lösnaglar från Stella McCartney, Stella McCartney "Pop" doftstick, fickspegel från Gucci, neccessär/clutch från Gucci samt hörlurar från Hugo Boss! 
 
"Boss bottled" i mitten är helt amaaazing! Den passar den framgångsrika och självsäkra mannen som vill uttrycka sin maskulinitet haha. Han är framgångsrik inom då jobb, familj och vänner!! Denna ger jag självklart till Marc som dock redan fått 6 parfymer av mig... Lite synd att vi inte fick en damdoft!! 
 
(null)
(null)
 Och detta är jag idag som ska iväg på lunch med lite familj och släkt, sen plugg med Ebba. Fredag imorgon och då bär det av till GBG! Ha det bäst! Puss 
0 kommentarer

Snart helg

Heeej! Redan HUMPDAY IGEN! Älskare. Igår körde jag och Hanna ett hårt spin 75 puls och jag mådde inte bra efteråt alltså, fick ta av mig pulsklockan och lyssna på kroppen istället. Kände mig yr typ. Imorse tog jag igen det med att va på gymmet redan 06.30. Körde 3km på bandet, 40 min styrka (hela kroppen) och avslutade med 10 min på trappan. Mår toppen nu!! Bästa sättet att starta dagen på. Idag är en BRA dag för ikväll har jag doftutbildning på Elite hotel med jobbet. Ska bli jätteroligt och spännande att lära sig lite nytt!! Älskar parfymer också.
 
Nu ska jag fortsätta plugga, ha bästa dagen fina läsare! PUSS
 
 
0 kommentarer

FÖR 4 ÅR SEN

I brist på bilder kollade jag arkivet för den 28onde november 2013, alltså 4 år sen idag. Gud! För 4 år sedan hade vi förfest hos mig och firade Harris, sen var det Hoffmaestro på Ritz och jag och lollo blev nertrampade under "konserten". Det var en näradödenupplevelse bigtime. Morgonen efter missade jag och lollo 2 bussar, kom sent till matten och mådde skit hela dagen. Vi gick i 3an på gymnasiet och skulle ta studenten till våren. Nuuu 4 år senare har jag tagit studenten, flyttat till stockholm, haft olika jobb, träffat marc, flyttat tillbaka till Örebro, tar EN EXAMEN till våren och flyttar tillbaka till stockholm. Shit ta vara på varje dag för åren går!!! 
 
Tacksam för att dessa fortfarande är mina vänner, puss på er <3 
 
 
 
0 kommentarer