Fråga

"Först och främst måste jag bara säga att jag älskar din stil!! Sen har jag lite frågor, några om träning och en om ditt nya jobb. 
Jag är sugen på att börja träna men behöver lite inspo. När du kör spinning hur länge kör du då? Och hur länge körde du när du började träna? Vad och hur brukar du träna i övrigt? :) 
Sedan undrar jag över jobbet, var det en tjänst som låg ute eller skickade du spontanansökan? Grattis till jobbet förresten och fortsätt med din grymma blogg! 😍"

Tack så jättemycket för fina ord!! 😘
Mitt bästa tips till att börja träna är att bara göra det! JUST DO IT. Ibland när jag verkligen inte orkar så försöker jag att inte övertänka så mycket utan bara åka dit och göra det. Som att man ska till jobbet, ibland orkar man inte men måste ändå. För jag mår 10 gånger av 10 mycket bättre efteråt, man ångrar ALDRIG ett träningspass. Jag går oftast på spinningpass på Friskis, de är ca 55 min. Andra pass jag går på är skivstång, boxning, cirkelgym etc. Det är viktigt med variation med träningen för att inte tröttna efter några veckor. När jag är på gymmet brukar jag springa 5km på bandet och ibland lite magstyrka. Kan verkligen rekommendera Friskis, så mycket roliga pass!! Jag har tränat ungefär såhär i ca 2 år och alltid orkat lika mycket men kan ta ut mig mer på pass eller får bättre tider på bandet nu såklart! 

Jobbet sökte jag på grund av att jag har jobbat på Grönan säsongerna 2014 och 2015. Jag har pluggat HR och tar examen nu i juni. När jag slutade fick jag kontaktuppgifter till en HR-chef för att söka praktik. När jag sökte fick jag inte praktik men han sa vilka tjänster jag kunde söka. Vet inte om tjänsterna låg ute offentligt men det var mest folk som redan jobbat där på intervjun. Slutade med att jag fick jobbet och ska nu jobba istället med rekryteringen under praktiken! 
Kul att du fråga och hoppas du fick svar! Lycka till med träningen 😄
Ha det bra! 
(null)
(null)

0 kommentarer