Lördagen

Heeej!! Klockan är nu 06.28 och jag är på g mot Katrineholm för att byta till Norrköping, såklart är mitt tåg inställt där så jag missar mitt byte till Kolmården, kul måndagsmorgon 👍🏽 menmen jag kommer väl fram tillslut 😂 det ska bli så roligt med min första jobbresa iallafall! Kommer att totalt hålla 8 intervjuer men besides all work kommer vi att spa:a äta hotellfrukost och titta på djur, hur kul? Att bo på hotell en vecka gratis, med gratis mat OCH betalt är ju inte helt fel hörrni. Kommer sakna Marc som åker till London på fredag innan jag kommer hem dock😞

Festen i lördags var iallafall sååå kul!! Vi åt gott, körde JÄTTEROLIG 3-kamp och dansade, så lyckat!! Kom hem vid typ halv 3, hur ofta händer det? Saknar det redan.. Söndagen bestod av att sova, äta pizza och plugga.
Vi får se hur uppdateringen blir i veckan på Kolis men jag ska försöka!! Happy monday kära läsare, puss! 

(null)
Fina tjejerna!!
(null)
Saknar detta 
(null)
Sammanfattar söndagen ganska bra 


0 kommentarer

Outfit

Nu är man redo för party. Älskar denna röda från Gina!! Min nya egen-klippta lugg gör det lite roligare med toffs också haha. Aja hejdå igen. 

(null)
(null)

0 kommentarer

LÖRDAG!!!

Heeej kompisar. 
Jag, mackan o mammi en sån mysig middag igår. Åt gott, drack öl och snackade skit!! 
Idag har jag pluggat och ensamshoppat!! Älskar det, köpte en bryggis och kollade alla "roliga" butiker här i öre haha. Blev iallafall två nya tröjor o lite alkohol till ikväll 🤩 
Nu inväntar jag Marc och sen ska vi till kalaset. Jag ör redan färdig vilket är jobbigt att sitta o vänta haha, menmen bättre än att stressa. 
Vi hörs imorgon 💃🏽 ha bästa kvällen! 
(null)
Halloumiiii
(null)
Mamma född 73 fick legga på sin öl o var såå nöjd haha 
(null)
Tröja nr 1! Tänkte köra på denna med skinnkjol, lockig toffs o roliga örhängen ikväll 
(null)
Myströja nr 2

0 kommentarer