Valentines

Hej bloggis!!
 
Onsdagen var verkligen bästa dagen och kvällen på vääldigt länge! Det var helt fantastiskt verkligen. <3 Har haft hektiska dagar nu så därför har jag inte bloggat innan. Vi kom till Stockholm vid 13.30 och jag fick shoppa något som jag skulle ha på mig på kvällen, så romantiskt haha! Sen köpte vi upp en flaska bubbel till hotellet och gjorde oss i ordning då vår middag var redan kl 17. 
 
Glad tjej i örebro!!
Vi bodde ju på Haymarket by Scandic och det var så fint!! 
 
Och detta var vårt rum
Som sagt drack vi ett par glas innan vi tog oss till Circus för middag!!
Jag köpte detta linne för kvällen + en blus som jag egentligen tänkte ha men hade ingen passande BH så det blev faiiiill. Men gillade detta gula!!
Sen kom vi hit och här var både showen och middagen så det va väldigt smidigt!
Jag tog Steak minute pga såå hungrig och marc tog fisk 
Vi satt här länge, drack rödvin och pratade om allt. Helt underbart
Showen var SÅ BRA! Vi skrattade hela tiden haha och Hannah och Amanda är ju så underbara, idoler!! Om man har lyssnat mycket på fredagspodden så kommer man älska den. De tog t.ex. upp 3 tjejer från publiken som fick testa att podda med Amanda, dock hade vi ju sämsta platserna som ni kan se (trodde jag bokade första dagen haha) så blev inte vald :(... Det var 1600 personer därinne varav kanske 20 killar? 
Första stoppet efter Circus blev Brasserie Godot på stureplan där Marcs kompis David jobbar! Så mysigt och vi beställde in ett par drinkar var för väldigt bra pris haha 
LOOK AT THIIIIS
Sista stoppet blev hotellbaren där vi tog varsin öl och snackade om AAALLLT till kl halv 2 ungefär. Så viktigt att ha sånna här kvalitétskvällar tycker jag när man bara umgås och snackar. Ja summan av kardemumman var hotell, show och sällskapet 10/10. TACK BABE LOVE YOU <3 
Men sen kom det bästa såklart:
Frukost!! Vi var lite bakis och väldigt trötta när vi gick dit men efter mådde vi såå bra haha. Frukosten var också riktigt bra!
Sen jobbade jag halvdag efter frullen och kom in vid 11.30. Marc tog tåget till Örebro.. Det gick så bra och vi har varit väldigt få på kontoret då de flesta varit på Kolmården i veckan. Så det har varit mycket att göra!! Efter jobbet åt jag middag hos Agnes, hon lagade lax och potatis, det var SÅ TREVLIGT. Sen sov jag där. På fredagen blev det jobb igen och då fick jag detta fina kort av min kollega!! Blev såå glad och känner verkligen att jag har så roligt vilket också har resulterat i att det går bra med allt, så kul att få något sånt här!! <3 Efter jobb åkte jag direkt till Öris igen. Nu är man helt slut efter morgonspinning men ikväll ska jag och Molly dricka vin och äta indiskt, DRÖM!!!!!
 
Puss på er <3 
 
 
 
0 kommentarer