ÄLSKADE HELG

Åå vad skönt det var med lite uppladdning efter förra veckan. Den var tuff alltså, men väldigt rolig!! Marc kom hem i fredags också så det känns skönt att slippa va själv med allt som händer (har ett stort behov av att prata igenom allt med någon som får va tyst o lyssna haha). 
I fredags var jag och Molly på plock och bubbelkväll hos mamma med hennes kompis. Det var så trevligt!!! På lördagen åt jag, Molly, Fredrika och Marc lunch i saluhallen och snackade skit, älskar er❤️. På kvällen var vi tjejer på spel och vinkväll hos Fanny. Vi åt jättegod pasta och skrattade!! Bra kväll. Denna vecka är Ebbas sista vecka i öret, Hanna flyttar snart till Västerås, praktiken börjar i mars o jag jobbar etc så det var lite som en avslutningskväll.. Så sorgligt men vi kommer ses ändå såklart!!! 
Igår var jag ett vrak i vanlig ordning på söndagar. Sov fram till spinningen kl 16 och sedan hade jag och Marc tacomys framför Bron, äntligen en vardag med honom igen.

Rolig vecka på G!!! Idag fyller mamma och vi ska fira henne. Imorgon ska jag och ebba fira vår C-uppsats som snart blir godkänd haha med våra pojkvänner på Makeriet. MYS! Och lite annat. 
Hörs senare!
(null)
Hos mamiii
(null)
Efter en lyckad opponering 2 med ebbiii
(null)
Tjejmiddag hos Fanny 
0 kommentarer