Träning och middag

Dagen räddades igår av träning och middag med mamma och bror, älsklingar. ❤️ Sen lite netflix med Marc!!
Idag är det en betydligt bättre dag. Fick sova till 9, drack kaffe med Mackan, iväg till gym vid 10 och nu är jag i skolan. Älskar sovmorgon och träning på morgonen/förmiddagen, så mycket mer energi på dagen då. 
Ikväll blir det middag på stan med Lollo och Marc. Last supper på ett tag för på torsdag åker hon och jag åker till Stockholm imorgon och jobbar (tagg!) och jaa jag firar av mina kompisar 100 gånger innan de FAKTISKT åker haha. Innan det ska jag o Marc gå lite på stan och bara mysa. Så fint väder idag också!! Fast svinkallt.
Japp onsdag och torsdag blir det jobb på Grönis. Dessa dagar blir väldigt roliga då vi ska förbereda oss in för SÖNDAG! Som är vår första "castingdag" en dag där vi håller gruppaudition (gruppintervjuer) från 08-18. Dessa dagar kommer det vara många av i vår! Vi är 4 rekryterare och ca 60 jobbsökande. Sen delar vi upp oss i smågrupper med ca 15 personer var där vi ställer frågor, fikar, gör övningar och lär känna varann bättre! En gruppaudition håller på ca 3,5 h och det är en på förmiddagen och en på eftermiddagen (lär va slut sen!). Sök jobb helt enkelt så ses vi 😄
Nog om det, puss på er! 

(null)
Hur fint?? 
(null)
Mina öron DOG påväg till skolan 
1 kommentar
Bobbo

Finaste❤️❤️