STOCKHOLM

Hade en fantastisk kväll igår efter Kolis. Kom hem till hammarbysjöstad i en minut, bytte om till träningskläder och gick ut på en tur där jag rekade allt som fanns i centrum etc, tog bilder och rensade hjärnan från allt jobb. Njööt av sol och våren som är på G. Avslutade med en timme på gymmet som var riktigt bra faktiskt! 
Sen handlade jag och lagade lite sallad innan jag kollade serier och bara vilade. 
Tog nya tag idag på PLATS! Så kul att träffa alla, då ALLA var på kontoret (händer ca aldrig) hade två gruppauditions som gick jättebra och dagen flög iväg! 11h jobb som känns som en sekund. Nu åker jag till ÖRET på påskledighet nästan en vecka, och lite paus från jobb! Nästa vecka börjar jag som HR-assistent vilket känns kul men älskar rekryteringen.. Kommer kombinera fram till maj som sagt! Jaa nu ska jag bara mysa med Marc och jag har saknat öret! 
Ha de bra så hörs vi imorrn ❤️ 
(null)
Det är så galet fint där jag bor nu!
(null)
Jag bor i det röda!
(null)
Hallå eller
(null)
Idag höll vi intervjuer i teatern! Så fint
(null)
Mingelrummet innan vi satte igång 
(null)
Min jacka är 10/10


0 kommentarer

FURUVIK/KOLMÅRDEN

Förlåt!!! Jag har jobbat något sjukt mycket, upp emot 12h per dag och därav blev det att somna på en gång när vi får tid över haha 😄
 
Jag har haft en sjukt grym vecka i Gävle och på Furuvik! Vi bodde på Clarion hotell i stan, jag och två kollegor! Vi har rekryterat och REKRYTERAT! Men också ätit på massa fancy restauranger, druckit öl, ätit frukostbuffé, hälsat på orangutanger och lemurer, tränat lite och haft sjukt trevligt med dem i Furuvik! Men främst hittat massa nya stjärnor till Furuvik i sommar haha😄 (petitess)
 
Jag kom hem på lördagen och åkte direkt till Marcs mamma där Marc va och pussade på honom efter en tid ifrån varann ❤️ vi hade en ledig dag på söndagen då vi hälsade på morföräldrarna och gick på stan, köpte ny vårjacka som jag ääälskar!! Bilder kommer det mycket av i vår 😍 
Igår (måndag) gick jag upp 04.30 och åkte direkt till Kolmården, Norrköping. Sweden och recruting-touren fortsatte. Har haft sjukt bra!! Vi har rekryterat, ätit middag med alla teamledare från alla parker förutom grönan och lite annat! En snabbis blev det och nu är vi påväg till Stockholm. Imorgon blir det jobb på grönan (felicia har börjat praktiken!!) och sen Örebro på kvällen 😂 och Köpenhamn på fredag 😂 herregud. Inte sovit på 2 veckor men jag lever 😊😊😊 
 
PUSS! Jag återkommer IMORGON❤️
 
Bildbomb:
(null)
Emma och Leo!!
 
Circus på Furuvik!!
(null)
Jag in action samt känd
(null)
Fin park!! 
(null)
06.00 på Clarion 
O sen!!
(null)
Pappa till bebis 
(null)
Mamma och bebis😍😍
(null)
Läskig
(null)
Jag o Leo 
(null)
Sebbe och jag på Bastard Burges i Gävle, sjukt trevlig kväll!
(null)
Bästa halloumin jag ätit
och råbiff!!
(null)
Hemgång 
(null)
Joe med älskling och ny jacka (mocka från Levis)
(null)
Fina stad!
Gårdagskvällen på Kolis!!
 

0 kommentarer

Mot Gävle!

Ojoj vilken dag, lämnat tillbaka Steffi och saknar henne 😩 tur att man får träffa henne igen!! Fick en Gula änkan-champagne av Lollos föräldrar som tack, såå snällt!!! Den ser vi fram emot att poppa. 
Idag har jag skickat in PROGRAMMETS SISTA PM! Såå skönt men lite konstig känsla, gillar ju att plugga.. Nu är det bara en praktik-rapport som ska in i slutet på maj! Thats it. 
Annars har jag tvättat och tränat, packat lite till veckans jobbvecka. Det ska bli jätteroligt, aldrig varit i Gävle? Eller på Furuvik! Men lite jobbigt att lämna alltid ❤️ Vi ska bo på Clarion hotell winn, ska bli supernajs! Jag kommer till Stockholm på lördag och stannar där några dagar med mer jobb! Därför blir det mycket packning, träningskläder etc. 
Nu väntar jag på Marc som spelar match och sen blir det läggdags! 
Puss på er 

(null)
Älsklingar 

0 kommentarer