PÅ TÅG HEM, REDAN???

Wow 2 jobbdagar i Stockholm som bara FLÖG iväg. Älskar verkligen mitt jobb, det är såå givande och roligt på alla sätt och vis. 
Igår var jag själv på kontoret vilket var bra då man får såå mycket gjort och kan kötta! Men lite ensamt såklart. Idag hade jag lite kollegor och jag har haft en jättebra dag verkligen! Nästa vecka blir det en jobbvecka på Furuvik vilket ska bli sjukt roligt! Sen är det typ april? Hallå? Underbart! Då börjar jag jobba som HR-assistent också vilket ska bli sjukt roligt det också. 
 
Men lika roligt är det att vara påväg hem till Marc igen ❤️ längtar såå till 1a juni när vi flyttar in tillsammans i Stockholm, vill bara att tiden ska gå! Men det är så GALET att studentlivet i Örebro börjar lida mot sitt slut, lika panik som spännande haha. 
 
Ikväll ska vi äta lite sushi och bara mysa! En dag i taget. Imorgon blir vi en familj pga vi ska vara HUNDVAKTER 😍 till Lollos bästa hund Steffi! Lollo är sjukt avis o det förstår jag, ni ska få massa bilder!! Vi är väldigt taggade. 
Ha det bra så hörs vi imorgon! Puss 
 
(null)
Min utsikt från rummet i Hammarbysjöstad! Hur dröm när det blir vår och det är vatten istället för is? Vintern suger verkligen 
Väldigt bra sminkspegel har jag även!!
0 kommentarer