REKRYTERINGSVECKA PÅ KOLMÅRDEN

HEEEJ!!! 
Heeelt död!! Haha, har varit på med på lite släktkalas och sen stendäckade jag idag. Kom hem igår vid 19.15 och blev hämtad av min bror, vi åkte direkt till pappa på lite middag! 
 
Iallafall, har haft såå kul. Vi har haft två gruppauditions var varje dag varav en audition är 2,5 timmar och sedan allt admin på det, vissa dagar har vi jobbat 08.30-20.00. Har träffat så mycket underbara människor, både kolmårdare som har varit sidekicks och kandidater man verkligen minns (enda problemet är att jag hade dåligt samvete igår när jag skulle sova för dem jag har gett ett nej till, typisk grön-personlighet va?). Höjdpunkterna har iallafall varit: äta underbar hotellmat 3 ggr om dagen (vi bodde på Vildmarkshotellet), speciellt frukostbuffén!, badat bubbelpool i spat varje kväll, träffat lejonen, alla skratt, och alla gruppauditions såklart, därför vi var där!! Har haft alla möjliga tjänster men de flesta grupper har varit mellan 10-13 personer, allt från lekvärd, butik och spel, parkfood, parkvård och redovsiningsassistenrer! Bara jag har träffat kanske 70 personer? Och anställt säkert hälften. Så roligt men det blev verkligen en bubbla, vi åt, hade intervju, åt, hade intervju, åt, badade - sov haha inte konstigt att man är slut nu! 
 
När jag kom hem igår hade Marc hunnit till London så min kväll ser ut som sååå: halloumiburgare och mello ENSAM! Så mysigt ändå. Vi hörs imorgon igen så får ni se lite bilder just nu: 
 
 
 
Vi börjar med FRULLE 
Emma!!
Favvorummet att hålla intervjuer i!! Jag som älskar giraffer
Fick nån slags hjort, så gott!
Sista kvällen - fick nån slags kalv med kronärtskocka, sås och gelé!
Viktigt att vila!!
Det bästa!!!
Fått lite skit om lejonen. Vill bara säga att det är inte naturligt och det är hemskt att djuren ska leva i fångenskap men för att försvara Kolmården lite: Dessa är lejon är uppfödda i Sverige och skulle inte klara i det vilda nu. Många av djuren är utrotningshotade och föds upp här för att vara med i olika bevaringsprogram för att bevara djurarterna. Djurvårdarna lever verkligen för dessa djur och älskar dem som sin familj. Jobbar bara med positiv förstärkning och märker om djuren inte mår bra. (De kan gå ut och har inte bara denna bur!!) 
LILLE BEBISEN 
0 kommentarer