Doftkurs med Scandinavian Cosmetics

Jätteroligt igår!! Vi gick igenom klassiker från Hugo Boss, Gucci och Hermès. Klassiker är jätteviktigt att kunna nu inför jul då det är lätt att sälja! Fick lära oss massa om vad de olika dofterna har för doftnoter etc och vilken kund den tillhör. Vi fick också mat, kaffe, godis och en goodiebag, bra kväll!!
 
Lite bilder från kursen:
(null)
(null)
(null)
Detta var alla fina grejer vi fick! Det är "the scent for her" från Boss och Gucci bamboo (småflaskor), dofttesester från Hermès, Boss Bottle (for him), lösnaglar från Stella McCartney, Stella McCartney "Pop" doftstick, fickspegel från Gucci, neccessär/clutch från Gucci samt hörlurar från Hugo Boss! 
 
"Boss bottled" i mitten är helt amaaazing! Den passar den framgångsrika och självsäkra mannen som vill uttrycka sin maskulinitet haha. Han är framgångsrik inom då jobb, familj och vänner!! Denna ger jag självklart till Marc som dock redan fått 6 parfymer av mig... Lite synd att vi inte fick en damdoft!! 
 
(null)
(null)
 Och detta är jag idag som ska iväg på lunch med lite familj och släkt, sen plugg med Ebba. Fredag imorgon och då bär det av till GBG! Ha det bäst! Puss 
0 kommentarer