DAGEN FÖRE ALLA<3DAG/ 3 ÅRSDAGEN

Hej bloggen! 
Solen skiner hurrni och jag är sååå laddad för imorgon! Jag och Marc har varit tillsammans i 3 år imorgon och jag tror att detta år har nog varit det bästa året hittills. Vår resa har varit rakt uppåt (med lite dalar såklart) men både jag och Marc känner oss som mest kära nu efter 3 år. Det är så underbart att man bara kan bli mer och mer kär med tiden, och nu känner jag liksom att Marc is my person. Man lär sig så otroligt mycket om varandras brister och hur man hanterar dem under tiden. Nyckeln till vårt förhållande är absolut att vi är bästa vänner och har såå kul tillsammans. Allt jag gör, gör jag helst med Marc, och om jag har en jätterolig kväll skulle det var ännu roligare om han var med. Vi har exakt samma humor (vilket vi märkte direkt) och vill leva exakt samma liv. Vi älskar att lägga mycket onödiga pengar på middagar, bio, ta ett glas, resa, shoppa LYXA liksom. Vi är bra på att njuta av livet haha. 
 
Tänkte berätta lite om våra årsdagar/alla hjärtans dagar genom våra 3 år tillsammans (cheesy att vi blev ihop på alla hjärtans dag men det var efterkonstruktion). 
 
2015 - Första året hade vi träffats någon månad bara, men väldigt intensivt. På alla hjärtans dag gick vi på vår "första dejt" och vi valde därför det till "vårt datum". Marc stod utanför min port i Farsta strand (haha) med 10 vita rosor för jag hade nämnt på jobbet nångång att jag aldrig hade fått rosor. Sedan hade han beställt en taxi till rådmansgatan där vi åt på "Un poco". Han bjöd på världens godaste middag och vin. Sen gick vi inte till stan, köpte chips och åkte hem. En perfekt första dejt skulle jag kalla det!!
 
På un poco - kan inte att fatta att detta är Marc haha!!!
Jag la även upp denna insta som alltså fick 31 likes haha ;))) goals 
 
2016 - Året efter var det ju redan vår 1 årsdag!! Känns såå längesen haha. Vi hade bott i Örebro i 7 månader och alltså varit sambos lika länge. Denna dag var tyvärr en söndag och jag jobbade extra på espresso house.... Men efter stängning åt vi middag på "Al forno" (oj märker nu detta italienska tema haha). Sen gick vi till Stora örebro och köpte shot bricka och öl haha. Kom hem fulla, på en söndag, på vår 1årsdag <3 finare blir det inte för mig som älskar fest lika mycket som Marc haha.
 
1 år och vi ville ha en "fin" bild till insta haha ångrar allt speciellt ögonfransförlängningen 
Och detta var middagen på Al forno!!!
 
2017 - Året efter var det vår två årsdag och då gick vi lite vääl all in haha. Vi var kvar i Örebro och tog in på Elite hotell. Åt trerättersmiddag på Kungsgatan 1 och sedan gick vi upp på hotellet. Dagen efter var det den riktiga alla hjärtans dag så då gav vi varann SATSIGASTE presenterna haha. Han fick en skinnjacka och en parfym av mig (inte gratis). Och jag gick en DW-klocka och ett Jane Koenig halsband (som jag haft på mig VARENDA dag efter det). Efter frukostbuffén gick jag och jobbade på Åhléns såå glad. 
Elite hotel! 
Kungsgatan 1 
Frukost och mina presenter!!
 
2018 - I år blir det som sagt mindre fokus på presenter och mer fokus på en fantastisk kväll!! Ni ska få massa bilder efter!! Undra vad vi gör nästa år? När vi dessutom bott i Stockholm (igen) nästan i ett år!! Hoppas ni orkade läsa kompisar.  
 
 
Du är bäst, du är som jag <3 
 
 
 

1 kommentar
Ebbe

Sååå myyyysigt inlägg bobbs