Opponering, utbildning och upphittad plånbok

Edit: juste plånboken, den hittades på jobbet, IDAG, 3 veckor efter försvinnande (alltså inte stulen) men 2 dagar efter nytt körkort+pbot. Jag dör lite. 
 
Kortfattat om opponeringen: Det var en hemskt opedagogisk examinator som la upp vår kritik på ett sätt som menade typ "är ni efterblivna eller vem har skrivit denna uppsats". Så var det ju inte riktigt, vi fick G med komplettering som väntat men blev helt ställda på dels den kritiken vi fått och dels på hur hon framförde den. Vi är även väldigt arga på vår handledare som egentligen inte handlett utan bara fått oss på villospår som det såg ut nu.  Han sa efter sista mötet "Om ni inte får G blir jag arg" och så var det ju inte direkt. Aja, nya tag! Vi har 10 dagar att fixa detta och det kommer vi klara galant! <3 Sen kan vi säga tack o adjö till denna uppsats. 
 
Utbildningen då, såå roligt och lärorikt! Fick träffa alla, de flesta är nya för rekryteringen så det var roligt! Hade rundvisning på alla kontor och lite i parken. Vi gick även igenom vårt rekryteringsverktyg, var vi placerar alla kandidater som är intressanta, får avslag etc. Allt känns såklart lite rörigt nu men ska bli jätteroligt att dra igång!! Missade ju halva dagen tyvärr men vi var ett superhärligt gäng på ca 9 personer, och alla har olika ansvarsområden t.ex. Grönan, Skara sommarland, Kolmården etc. men vi kommer jobba tillsammans och besöka de andra parkerna tillsammans också, och köra gruppintervjuer på alla parker! Vi får se vilka jag får hänka, beror på skolan etc men tror jag får den infon imorgon! Alla jobbar ju heltid men eftersom jag har skola SUCK så kommer ju inte jag vara lika närvarande.. Men mitt stora ansvar blir alla Castingdagar där jag håller gruppintervjuer, samt andra parker och admin. 

Efter dagen drack vi lite bubbel på kontoret och sen vidare till Karlaplan för middag, det var grekisk/turkisk buffé, jättegott!!! Imorgon börjar jag redan 8.30 för dag 2 men måste åka till skolan redan vid 12 då vi har opponering nr 2 vid 15. VILL INTE haha. Men då är min älskling hemma i läggis för han sitter just nu i bilen hem från Belgien, underbart!!! Dagen har minst sagt varit intensiv för hjärnan och nu ska jag SOVA! Är hos Marcs mamma, så mysigt här. 
 
Puss på er! 
Buffé som de hade abbonerat på "Halv grek plus turk" så kul namn haha
Är det bara jag som äter som en häst? Detta var liksom 1 av 2 tallrikar. 
Alla fick varsin jättefin anteckningsbok med citat man tyckte passade bäst in på sig själv! Underskriven av ägarna och VD haha coolt visst ;))) im so special
This is sooo me 
 
0 kommentarer